BIG może wrzuciłbyś skana albo fotki z tego artykułu?
Wybór warsztatu Warszawa i okolice
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Wybór warsztatu Warszawa i okolice
Poszukuję dobrego warsztatu do wymiany paska rozrządu , napinacza paska wielorowkowego oraz kompletnego przeglądu łącznie z wymianą oleju.
_________________Pozdrawiam Frag
-
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
-
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
nie wiem czy jeszcze remontują tą zaporę ale może na wszelki wypadek jak byś jechał to jedz na około przez Zegrze.Zamieszczone przez JanuszSzgracie! dobrze wiedziećO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Na zaporze jest już ruch wahadłowy więc można spokojnie jechać długo się nie czeka.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
Dobrze wiedzieć bo swego czasu jechałem po nocy i przegapiłem napis o remoncie i jak dojechałem to zonk.Zamieszczone przez AdrianNa zaporze jest już ruch wahadłowy więc można spokojnie jechać długo się nie czeka.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
loru, to tam były jakieś napisy albo znaki?? Może już pod koniec remontu bo jak jechałem jakoś 3 dni po zamknięciu tamy to znak informujący był oczywiście ale 10 metrów przed wjazdem. Nie ma to jak super organizacja.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
Napisz do DGW na pw.Zamieszczone przez Fraga ma może ktoś tel do Dobrego Grzesia
chyba napisz objazd przy rondzie :szeroki_usmiechZamieszczone przez Adrianloru, to tam były jakieś napisy albo znaki??O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Napisałem ale się nie odezwał. Czy ktoś posiada tel kom do Dobrego Grzesia ?
Przecież musiał się ktoś z nim umawiać. Dziwne że proszę i nikt nie może podać żadnych namiarów teleadresowychPozdrawiam Frag
Komentarz
-
BO nie jesteśmy kolego Grzesia żoną lub mężem i nie upowarzniał nas do dawania jego nr każdej zainteresowanej osobie
Napisz na PW, Grzes nie zawsze codziennie wchodzi na forum ale jak wejdzie napewno odpisze. Ja osobiście polecam. Ze świecą drugiego takiego szukać
Komentarz
-
Dzięki chłopaki za dobre słowo
kolega pisał ale na gg a to rzadko odpalam
Frag, jeśli piszesz to pisz PW wtedy odpowiedź dostaniesz najszybciejNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Chłopaki gdzie można kupić rozrząd z pompą wody w rozsądnej cenie do Octavki z silniczkiem 1,8 bez turbiny. Model 1997?
Dzięki za odpowiedź! :?:Janusz Bus
Komentarz
-
szafa
Arek, Cześć widzę że jesteśmy sąsiadami jak tak patrze na tą twoją furę na tle Centrum Kultury. Powiedz gdzie robiłeś podświetlenie i czy masz całe wnętrze tak zrobione czy tylko szafę. Jak droga to inwestycja, to jedna sprawa, druga twój tłumik to całość czy tylko końcówkę założyłeś.
Komentarz
-
-
Janusz82 ja do swojej Octavii 1 kupilem cały rozrząd(pompa wody,pasek,napinacz) w Inter Cars ,http://www.intercars.com.pl/?id=45&typ=FIL - ceny maja hurtowe, ja kupiłem w sklepie na miejscu a nie przez internet, pozdroASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
380zł czesci+ 220 wymiana,(warsztat na Ursynowie), myśle że chyba w normie,ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz

Komentarz